Bergkracht begeleidt organisaties op strategisch niveau met een potentieel gerichte aanpak. Analyse en strategische modellen worden aangevuld met een integrale, intuïtieve en persoonlijke werkwijze. 

Een organisatie is eigenlijk gewoon een groep mensen die samen werken aan een gemeenschappelijk doel. Alleen lijken we dat wel eens te vergeten en na verloop van tijd worden bijzaken leidend. Hoe zou het zijn om terug te gaan naar de essentie: Wat is het doel van jullie organisatie? Wat draagt jullie organisatie bij de wereld? En op welke manier doen jullie dat? 

Bergkracht creëert een omgeving om dit ontdekkingsproces met elkaar te ondernemen. Op maat en met aandacht. Jullie worden uitgenodigd om als organisatie of team een wezenlijke verbinding met elkaar aan te gaan. Dan kunnen jullie aanvoelen wat er op dit moment van belang is en wat de eerst volgende stap is. Zo kunnen jullie het verschil maken.

Charlotte laat zich daarbij inspireren door de uitgangspunten van Transformational Presence en werkt samen in een netwerk van  coaches en facilitators uit het internationale netwerk van Transformational Presence. Zo heb ik partners in Nederland, de VS, Canada, Duitsland, Groot-Brittanië, Polen, Frankrijk en Spanje.